Ελληνικά θέματα για WordPress

Είδατε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε την ελληνική εκδοχή του WordPress (για την οποία μπορείτε να στείλετε σχόλια όσο είναι καιρός…).

Για την εγκατάσταση θέματος, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα διότι υπάρχουν λίγα θέματα που έχουν παγκοσμιοποιηθεί (internationalised) σωστά.

Από αυτά που έχουν τροποποιηθεί σωστά, είναι σε αυτήν την ιταλική σελίδα. Τέτοιο παράδειγμα είναι το Almost Spring της Becca, το οποίο πρέπει να πάρετε από την ιταλική σελίδα.

Όταν εγκαταστήσετε το Almost Spring, αρκεί να τοποθετήσετε το αρχείο MO της ελληνικής μετάφρασης του Almost Spring στον κατάλογο του Θέματος αυτού. Πρέπει να αλλάξετε το όνομα της μεταγλωττισμένης μετάφρασης σε el.mo. Ανανεώστε την σελίδα με το ιστολόγιό σας και θα δείτε ελληνικά.

Αυτή τη στιγμή προχωρά και η μετάφραση του θέματος nikynik. Φυσικά μπορείτε να συνεισφέρετε στην μετάφραση του nikynik!

Υπάρχει ελληνικό “forum” για το WordPress το οποίο αναμένεται να μεταφερθεί στο ελληνικό δικτυακό τόπο του WordPress.

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-wordpress/

3 comments

  1. Ήδη έχει γίνει η μεταφορά και καλό θα ήταν άμεσα όλοι να κάνουν χρήση του http://www.wordpress.gr, To WordPress στα Ελληνικά

    • Nipa on July 13, 2009 at 09:58
    • Reply

    Ευχαριστώ πολύ

    • mancrete on March 14, 2010 at 10:05
    • Reply

    Ωραια δουλια !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.