Φάρσες με Skype

Με τη χρήση της τεχνολογίας ένας τύπος μεταφέρει τις κλασσικές τηλεφωνικές φάρσες στο Skype και συγκεκριμένα στα άμεσα μηνύματα. Έφτιαξε ένα προφίλ με στοιχεία φανταστικής γυναίκας και έθεσε το Skype στην κατάσταση Skype Me (το προφίλ είναι διαθέσιμο στον κάθε άγνωστο και μπορούν να ξεκινήσουν την επικοινωνία άμεσα). Έπειτα έγραψε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει δύο άτομα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το προφίλ αυτό, και τα επιτρέπει να ανταλλάξουν μηνύματα μεταξύ τους νομίζοντας ότι μιλούν με κάποια γυναίκα. Κάποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι δύο τύποι θα το πάρουν χαμπάρι αμέσως. Το πρόγραμμα όμως κάνει αυτόματη αντικατάσταση συγκεκριμένων λέξεων, οπότε αν ένας πει I am a man, θα φανεί στο άλλο άτομο I am a woman. Έχουν καταγραφεί αρκετές διασκεδαστικές συζητήσεις-φάρσεις.

Κάποια τυχαία συζήτηση

Πλήρες αντίγραφο με τις καταγραφές συζητήσεων (άμεσα μηνύματα)

Μηνύματα φωνής (μιλάνε μόνοι τους)

Το ίδιο το πρόγραμμα για τις φάρσες

Όλα αυτά από το http://pranked.hopto.org/

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%cf%86%ce%ac%cf%81%cf%83%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5-skype/

2 comments

  1. πατάω το λινκ μου λέει κάτι για download αλλά τίποτα άκυρη σελίδα ληγμένη διαγραμμένη πόιός ξέρει?

  2. Το πρόγραμμα δεν υπάρχει πια, έχουν βγάλει το αρχείο με το λογισμικό καθώς και τα αρχεία με τα περιεχόμενα από τις φάρσες.
    Εδώ θα χρειαστεί ψάξιμο στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο αρχείο, “skypeprank.zip”. Είναι πιθανό να υπάρχει αντίγραφο κάπου. Αν καταφέρεις και βρεις αντίγραφο, παρακαλώ άφησε μήνυμα εδώ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.